سئو سایت و خدمات آموزش سئو سایت

UX مخفف عبارت (User Experience) و به معنای تجربه کاربری است. UX یک سایت، مشخص می‌کند که کاربران چطور با آن سایت تعامل می‌کنند. آیا تجربه‌ای خوشایند و روان داشته یا تجربه‌ای ناخوشایند؟ آیا کاربران در استفاده از سایت دچار گیجی و سردرگمی می‌شوند یا اینکه طرز کار آن برایشان منطقی و مشخص است؟ آیا کاربران به هنگام استفاده از سایت، در رسیدن به هدفشان دچار مشکل هستند و یا اینکه بطور موثر در دستیابی به اهدافشان موفقند؟ UX از نظر فنی، آسانی یا سختی سئو سایت اينجا و خدمات آموزش سئو سایت عملکرد عناصر طراحی شده در UI، برای کاربران سایت است. به عبارت دیگر، اینکه طراحی UI سایت علاوه بر جذابیت و زیبایی، طرز کاری آسان و قابل فهم برای کاربران داشته باشد را UX می‌نامند.



مقاله مرتبط: مفهوم تجربه کاربری و تفاوت آن با رابط کاربری





Landing Page چیست و چه فرقی با صفحات وب دارد؟

در بازاریابی دیجیتال، Landing Page (صفحه فرود) به صفحه‌ای اطلاق می‌شود که، بطور ویژه برای بازاریابی و تبلیغات ساخته می‌شود. Landing Page صفحه‌ای است که کاربر پس از کلیک بر روی لینک موجود در سئو سایت و خدمات آموزش سئو سایت تبلیغات گوگل، در یک ایمیل، یوتیوب، اینستاگرام، توییتر و یا مکان‌های مشابه در فضای وب، وارد آن می‌شود.

برعکس صفحات وب، که معمولا با اهداف متفاوتی ساخته می‌شوند، صفحات فرود تنها با یک هدف بوجود می‌آیند. همین تمرکز بر روی تنها یک هدف معین، باعث شده تا صفحات فرود بهترین گزینه برای افزایش نرخ تبدیل کمپین‌های بازاریابی و تبلیغاتی و نیز کاهش هزینه‌های فروش باشند. حال این هدف می‌تواند سئو سایت و خدمات آموزش سئو سایت خرید، ثبت نام و یا عضویت در سایت باشد. سوال اینجاست چرا از همان صفحات وب به جای صفحات فرود استفاده نکنیم؟ در پاسخ باید بگوییم، صفحات وب دارای موضوعات و عناوین مختلف و بیشماری است و ممکن است لینک‌های زیادی در آن وجود داشته باشد. شما با ساخت Landing Page قصد دارید تا مخاطبانتان کاملا روی هدف متمرکز شوند و از حواس پرتی و احتمال کلیک بر روی لینک‌های دیگر جلوگیری شود.



مطلب مرتبط: صفحات فرود و مزایای آن چیست؟







Google Penalty چیست و چرا اتفاق می‌افتد؟

اگر گوگل نتایج بدردنخور و نا‌کار‌آمد برای کاربران فراهم می‌کرد یا تجربه‌ای بد را برای آنان رقم می‌زد، گوگل نمی‌شد. وظیفه گوگل فراهم آوردن مناسب‌ترین و مرتبط‌ترین نتایج جستجو برای کاربران است. از دیدگاه گوگل، هر سایتی که تلاش در دستکاری نتایج جستجو کند، انجام درست وظایف گوگل را مختل کرده است. Google Penalty یا همان پنالتی گوگل مجازاتی برای وب سایت‌هایی است که محتوا‌ی آن‌ها با شرایط استفاده از خدمات، شیوه نامه و روش‌های مارکتینگ گوگل در تضاد باشد. پنالتی گوگل می‌تواند در اثر بروز رسانی الگوریتم‌های گوگل و یا استفاده از تکنیک‌های سئو‌ی کلاه سیاه باشد. از آنجاییکه همه ما برای دریافت ترافیک متکی به موتور‌های جستجو هستیم، با‌خبر بودن از آخرین بروز رسانی‌های الگوریتم‌های موتور‌های جستجو، برایمان یک الزام است.

دو نوع پنالتی وجود دارد: پنالتی دستی و الگوریتمی. پنالتی دستی زمانی اتفاق می‌افتد که شخص (کارمند گوگل) سایت شما را پنالتی کند اما پنالتی الگوریتمی بصورت سیستمی و اتوماتیک اتفاق می‌افتد. وقتی یک سایت پنالتی می‌شود، به این معناست که از تمام رتبه‌های با ارزشش محروم شده و در نتایج جستجو نمایش داده نخواهد شد؛ این یعنی افت چشمگیر ترافیک سایت. راه خلاصی از پنالتی گوگل هم این است که، سعی در حل مشکل کرده و آن را رفع کنید.



سئو کلاه سیاه شما را پنالتی می کنددر گذشته اگر وب سایتی پنالتی می‌شد، تمام کلمات کلیدی‌اش رتبه خودشان را از دست می‌دادند و دیگر در صفحات نتایج جستجو نمایش داده نمی‌شدند؛ اما در سال 2017، گوگل در یکی از بروز رسانی‌هایش تغییراتی را در این خصوص اعمال کرد. از آن پس، وب سایتی که در بکارگیری یک کلمه کلیدی خاص مرتکب تخلف (Stuffing) شود، فقط رتبه‌اش روی آن کلمه کلیدی خاص را از دست داده و دیگر روی آن کلمه در صفحات نتایج جستجو نمایش داده نخواهد شد؛ درحالیکه روی دیگر کلمات کلیدی، رتبه خود را حفظ کرده و در جایگاه خود باقی خواهد ماند.





Black Hat Seo یا سئو‌ی کلاه سیاه چیست؟

واژه‌های کلاه سیاه و کلاه سفید اولین بار در دهه 1920 در فیلم‌های وسترن بکار برده شد. استفاده از کلاه‌های سفید و سیاه راه آسانی برای تشخیص نقش مثبت و منفی فیلم‌ها بود. بعد‌ها، این اصطلاح در صنایع مختلف از‌جمله صنعت سئو بکار برده شد.

Black Hat Seo یا سئو‌ی کلاه سیاه مجموعه اقداماتی است بر‌خلاف و ضد مقررات و راهبرد‌های موتور‌های جستجو، بمنظور بالا بردن رتبه‌های یک سایت در صفحات نتایج موتور‌های جستجو انجام می‌شوند. استفاده کنندگان از تکنیک‌های سئو‌ی کلاه سیاه، منافع و رضایت کاربران را نادیده گرفته و با تقلب سعی در دور زدن سیستم و کسب رتبه‌های بالا در صفحات نتایج موتور‌های جستجو دارند. برخی از تکنیک‌های سئو‌ی کلاه سیاه به شرح زیر است:



خرید بک لینک

Keyword Stuffing

استفاده از محتوای کپی (Duplicate Content)

Cloaking

انتشار محتوا‌ی بی‌کیفیت

استفاده از ریدایرکت‌های گمراه کننده

ایجاد کامنت‌های اسپم

استفاده از متون غیر‌قابل مشاهده

استفاده از مزرعه لینک (Link Farm)

White Hat Seo یا سئو‌ی کلاه سفید چیست؟



White Hat Seo یا سئو‌ی کلاه سفید برخلاف سئو‌ی کلاه سیاه، به معنی پیروی از قوانین و مقررات و عمل کردن در چارچوب راهبرد‌های موتور‌های جستجو است. به بیان دیگر، سئو‌ی کلاه سفید شامل هرگونه اقدامی است که در عین رعایت شرایط استفاده از خدمات موتور‌های جستجو، به بهبود رتبه بندی سایت در صفحات نتایج موتور‌های جستجو منجر گردد.





Gray Hat Seo یا سئو‌ی کلاه خاکستری چیست؟



Gray Hat Seo یا سئو‌ی کلاه خاکستری نه کلاه سیاه است و نه کلاه سفید؛ بلکه مابین این دو است. در‌واقع، نه چیزی است که حاضر باشید موتور‌های جستجو را از انجامش مطلع سازید و نه چیزی است که لازم باشد بطور خودکار بخاطرش پنالتی شوید. چرا‌که شرایط استفاده از خدمات موتور‌های جستجو درباره این اقدامات، نا‌معلوم و غیر‌واضح است. سئو‌ی کلاه خاکستری ضرورتا عمل بدی نیست اما با نیت جلو افتادن در رتبه بندی‌ها انجام می‌شود. برای مثال، آموزش سئو اينجا کليک کنيد وقتی محتوا‌ی متنی را صرفا با هدف کسب رتبه بنویسیم بطوریکه فقط به حد کافی کلمات کلیدی داشته باشد که بتواند ترافیک بگیرد اما ارزش چندانی نداشته باشد و زیاد به کار بازدید کننده نیاید.





مقاله مرتبط: تعریف سئوی کلاه سفید، کلاه سیاه و کلاه خاکستری و تفاوت آنها با یکدیگر





Zombie Page چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟

Zombie یا زامبی به موجودات مرده متحرکی گفته می‌شود که در دنیای فیلم و کتاب‌های تخیلی و ترسناک، تحت تاثیر ویروسی توجیه ناپذیر، میل به خوردن انسان‌ها دارند. اصطلاح Zombie Pages یا صفحات زامبی، بیشتر بخاطر این خصلت زامبی‌ها که نه مرده‌اند و نه زنده بکار می‌رود. زامبی پیج‌ها صفحاتی در وبسایت شما هستند که ترافیکی ایجاد نمی‌کنند؛ بلکه فقط آنجا هستند. صفحاتی که کاملا خوابیده و غیر‌فعال‌اند؛ آن هم بخاطر اینکه عموما محتوای جالبی ندارند و برای کسی جذاب نیستند. زامبی پیج‌ها انگیزه و ارزشی نه برای بازدید کنندگان و نه برای موتور‌های جستجو نداشته و فقط بوجود آمده‌اند زیرا کسی زمانی قصد داشته تا روی کلمات کلیدی خاصی رتبه بگیرد.

همانطور که قبلا گفته شد، موتور‌های جستجو هرگز به دنبال فهرست کردن لیستی از سایت‌های پر شده با محتوا‌های بی‌کیفیت و بی‌استفاده، در صفحات نتایج جستجو‌ی خود نیستند. این به آن معنا است که با حذف کردن و سئو سایت و خدمات آموزش سئو سایت یا بروز رسانی کردن و به دنبال آن بهینه سازی منبع سئو سایت کردن زامبی پیج‌ها، می‌توانید رتبه‌های بهتری کسب کرده و ترافیک سایت خود را افزایش دهید.





Orphan Page یا صفحه یتیم چیست و چرا برای سئو مشکل ساز است؟

Orphan Page یا صفحه یتیم سئو سایت و خدمات آموزش سئو سایت به صفحه‌ای اطلاق می‌شود که هیچ بک لینکی به آن داده نشده است. اما چرا صفحات یتیم برای سئو مشکل ایجاد می‌کنند؟ موتور‌های جستجو ازجمله گوگل، معمولا صفحات وب را به دو طریق پیدا می‌کنند.



کرالر لینک موجود در یک صفحه را دنبال می‌کند تا به صفحه جدید دست یابد

کرالر URL فهرست شده در نقشه سایت را پیدا می‌کند و اینگونه به آن صفحه دست می‌یابد

پس موتور‌های جستجو نمی‌توانند صفحات یتیم را توسط لینک‌ها پیدا کنند. در‌نتیجه، ایندکس نشده باقی می‌مانند و هرگز در صفحات نتایج موتور‌های جستجو نمایش داده نخواهند شد. به گونه‌ای که حتی سئو سایت و خدمات آموزش سئو سایت اگر صفحات یتیم شما در نقشه سایتتان فهرست شده باشند، همچنان برای سئو یک مشکل بحساب می‌آیند.


سئو سایت و خدمات آموزش سئو سایت

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *